Bespaar tijd en energie met de Maxima schrapmachine!

Maxima schrapmachine

Binnen een paar minuten een grote hoeveelheid aardappelen, wortelen of bieten heel dun schillen? Met een Maxima schrapmachine hoeft u uw hand niet meer om te draaien voor de grote klusjes; in een mum van tijd heeft u grote hoeveelheden aardappelen en groenten verwerkt. Dat betekent een enorme tijdbesparing in de keuken!
Een aardappelschrapmachine gebruiken voor het schillen van aardappelen en andere groenten heeft, naast de tijdbesparing en de mogelijkheid om grote hoeveelheden te verwerken, vele andere voordelen. Zo is de Maxima Schrapmachine uiterst eenvoudig te bedienen, dus veilig en met een lange levensduur. Aardappelen, wortelen en bieten van ongeacht welke grootte kunnen door deze robuuste machine worden verwerkt. Het schillen geschiedt machinaal, met hoge efficiency en goede kwaliteit.

Diverse ontwerpen

Een aardappelschrapmachine is een keukenwerktuig die wordt gebruikt om de buitenhuid dan wel de schil van bepaalde groenten zoals aardappelen en wortels, maar ook van vruchten zoals appels en peren, te verwijderen. Vandaag de dag worden er tal van ontwerpen gebruikt.
Zo hebben de direct peelers het blad parallel aan de handgreep, welke op een mes lijkt en kan worden vastgemaakt of gekanteld. Bij Swivel-schillers is het mes gemonteerd op een spil en wordt het gebruiksgemak vergroot, omdat de hoek van het mes zichzelf kan bijstellen wanneer druk wordt uitgeoefend. Bekend is ook de Jonas peeler, ontworpen in Zweden in 1953, een recht ontwerp met een scharnierend blad aan het uiteinde van een langwerpig metalen handvat, dat dient als een mes. Decennialang is dit model het de standaardtype dunschiller in de Verenigde Staten geweest.

Industriële schillers

Naast de mechanische schiller, een zwengelapparaat waarmee fruit en groenten zoals aardappelen en bieten in één beweging worden gepeld en gesneden, zijn er ook de industriële schillers. Welke u ook kiest hangt helemaal af van de bijzonderheid van het ontwerp en uw persoonlijke voorkeur.
Maar zoekt u een aardappelschrapmachine met een goede kwaliteit-prijsverhouding en uitstekende resultaten, dan is de Maxima aardappelschiller wellicht een goed alternatief voor u! Met haar uniek en eenvoudig te bedienen ontwerp is dit keukenapparaat zeer nuttig voor tijdsbesparing en geeft het u de beste prestaties met weinig onderhoud en een gemakkelijke reiniging.

Duurzaam genieten

De Maxima schrapmachines zijn professionele schrapmachines die simpel en robuust zijn gebouwd. De duurzame schrapplaat en het speciale ontwerp maken dat u langere tijd kunt genieten van dit keukenapparaat. Vier handige rubberen voetjes voorkomen dat de machine zich verplaatst zonder dat u daarop berekend bent. Dat is wel zo veilig!
Neem bijvoorbeeld de Maxima aardappelschrapmachine MPP 8 of de MPP 15: beiden zijn professionele schrapmachines, gemaakt van roestvrij staal. De DPP 15 en DPP 20 zijn even handig, maar die komen in een zeer luxueuze en mooiere uitvoering, én ze zijn voorzien van veiligheidsschakelaars.
En het neusje van de zalm is de MPP 30, die de mogelijkheid heeft om maar liefst 600 kilogram groenten te schrappen binnen een tijdsbestek van één uur! Voor alle modellen geldt dat ze zeer gemakkelijk te reinigen zijn. Ze zijn uit kunststof vervaardigd en u kunt ze vrij makkelijk reinigen door eenvoudigweg de kom en de schijf los te maken en met warm water en afwasmiddel te spoelen.