De beste friteuse voor de horeca

Friteuse

Als u een horecagelegenheid heeft waar regelmatig patat wordt bereid, dan weet u dat dit aan hoge eisen moet voldoen. Dit heeft niet alleen te maken met de gezondheid van uw klanten, maar natuurlijk ook met de smaak van de patat.
Mensen zullen niet snel geneigd zijn terug te komen bij uw bedrijf om een patatje te eten, als deze niet lekker smaakt. De smaak van de patat hangt af van een aantal zaken: gebruikte aardappels, vet dat gebruikt wordt, maar natuurlijk ook de friteuse die gebruikt wordt. Voor professionele friteuses met een grote capaciteit moet u bij Maxima Kitchen Equipment zijn.

Aan de slag met echte friteuses

In Nederland hechten mensen grote waarde aan de kwaliteit van hun patat, maar natuurlijk ook alle andere snacks die uit de frituurpan komen. We zijn wat dat betreft verwend in Nederland.
Vele bedrijven doen hun best om tot de perfecte gefrituurde snacks te komen en de vele patattests die je in kranten en op Internet kunt lezen dragen daar natuurlijk alleen nog maar aan bij.
Als u bij Maxima Kitchen Equipment in het assortiment kijkt of daar goede friteuses staan, dan heeft u een belangrijk onderdeel voor die echt lekkere patat alvast geregeld. Elke frituurpan die u bij Maxima Kitchen Equipment in het assortiment terugvindt is namelijk van de hoogste kwaliteit. De machines zijn gebruiksvriendelijk, dusdanig stevig gemaakt dat ze lang meegaan en ze doen wat er van ze verwacht wordt.

De producten van Maxima Kitchen Equipment

Bij Maxima Kitchen Equipment vindt u de friteuses in meerdere verschillende uitvoeringen. Dit begint bij de Maxima Horeca Friteuses, professionele apparaten die speciaal gemaakt zijn voor intensief gebruik.
De capaciteit is 4 liter, waarmee u per keer 1,5 kilo friet kunt bakken. Als uw wensen iets verder gaan dan deze capaciteit, dan kunt u ook kiezen voor de dubbele horeca friteuses. Hierbij vindt u twee van de hiervoor benoemde producten naast elkaar, die tegelijk gebruikt kunnen worden. Mooi hieraan is natuurlijk dat u ook kunt kiezen slechts een enkele frituurpan te gebruiken en de tweede in te zetten als u meer klanten heeft. Maar de capaciteit kan nog hoger dan dit.

Frituren voor grootverbruikers

Bij Maxima Kitchen Equipment hebben ze ook frituurpannen met een capaciteit van 8 liter. Deze zijn ook te verkrijgen in zowel een enkele als een dubbele uitvoering. De professionele friteuses zijn uitgerust met een tapkraan en eenvoudig schoon te maken.
Vindt u deze capaciteit nog niet genoeg? Dan heeft Maxima Kitchen Equipment ook nog de Heavy Duty friteuses in de aanbieding. U raadt het al: hierbij kunt u pas echt stevig aan de slag met frituren! Eveneens verkrijgbaar in een enkele en dubbele uitvoering, met een capaciteit van 1 of 2 keer 12 liter. Dit zijn apparaten die jarenlang intensief belast kunnen worden.

Meer weten over Maxima Kitchen Equipment?

Maxima Kitchen Equipment is een bedrijf dat al 40 jaar ervaring heeft op het gebied van professionele keukenapparatuur. Alle apparaten uit het assortiment voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiƫne. U vindt alle producten van dit bedrijf overzichtelijk bij elkaar op de website, www.maximakitchenequipment.com.