Design kapstok

design kapstok

Een verrijking voor ieder interieur

Wat doet u het eerst wanneer u op kantoor aankomt of wanneer u ’s avonds thuiskomt? Waarschijnlijk hetzelfde als wat de meeste van ons doen: u gaat richting de kapstok om uw jas op te hangen. Ook voor uw gasten is het vaak het eerste onderdeel dat ze zien van uw interieur. Daarom is het belangrijk dat u een design kapstok kiest die past bij uw woning of pand.

De juiste design kapstok voor zakelijk of particulier gebruik

Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een design kapstok. Allereerst is de grootte bijvoorbeeld van belang. Hoeveel jassen komen er gemiddeld per dag aan te hangen? In de wintermaanden nemen de jassen meer plaats in en ook hier dient rekening mee gehouden te worden. Ga na hoeveel gezinsleden hun jas aan de design kapstok op gaan hangen of hoeveel medewerkers een hangertje hieraan nodig hebben. Vergeet niet om hierbij ook te denken aan gasten en klanten.

Zeker als u veel gasten ontvangt in een zakelijke omgeving is het van belang dat een jas eenvoudig terug is te vinden. Daarom is extra ruimte zeker geen overbodige luxe. Design kapstokken zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Wilt u een elegant model waarbij de hangertjes over de balk rollen of gaat u toch voor vaste haakjes?

Kijk ook eens naar de ruimte boven de kapstok. Dient daar een plank of rek te zijn voor handschoenen, mutsen en sjaals of wilt u die ruimte liever leeg laten? Het kunnen opbergen van een hoed is iets dat tegenwoordig wel eens wordt vergeten. Maar een goede gastheer (privé of zakelijk) zorgt ook daarvoor. Vergeet immers nooit dat een kapstok praktisch moet zijn, ook als die mooi is.

Heeft u speciale wensen voor uw design kapstok en wilt u deze bijvoorbeeld precies passend laten maken voor de ontvangsthal? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Lumigrip maakt de design kapstok namelijk graag voor u op maat.

De grote diversiteit aan materialen

Het is niet alleen belangrijk dat het materiaal van de design kapstok bij uw interieur past, maar ook dat het aansluit op uw persoonlijke smaak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van verschillende materialen of voor één specifiek materiaal. Denk bijvoorbeeld aan RVS, glas of hout. Daarnaast kunt u de design kapstok extra cachet geven door te kiezen voor de toevoeging van led. Zeker weten dat dit indruk zal maken wanneer u uw gasten ’s avonds uitlaat. Led verlichting in een design kapstok zorgt namelijk voor een heel chique uitstraling.

Een design kapstok: praktisch en mooi

Natuurlijk moet een kapstok praktisch zijn en op de taak berekent. Het is immers bijzonder storend als de jas niet makkelijk kan worden opgehangen of zelfs valt, maar een kapstok mag ook best de aandacht trekken door het design. Een zo alledaags gebruiksvoorwerp kan ook bijzonder worden als die door een inventieve ontwerper onderhanden is genomen. De keuze in design kapstokken is tegenwoordig erg groot. Dat betekent dat u voor ieder interieur een passend exemplaar zal kunnen vinden.

Wilt u de design kapstok laten aansluiten op de rest van de inrichting of er juist een eyecatcher van maken? De keuze is geheel aan u.