De handige beschermdopjes van Scratchnomore

Iedereen kent het wel dat je dopjes onder je meubilair moet doen voor het tegen gaan van krassen op je vloer. Scratchnomore heeft nu handige beschermdopjes op de markt gebracht om de krassen tegen te gaan. De dopjes van Scratchnomore gaan ongeveer acht keer langer mee, dan de bekende viltjes. Dit is absoluut niet het enige voordeel van de beschermdopjes. Je kunt de dopjes namelijk ook gemakkelijk verwisselen en zullen gegarandeerd minder krassen veroorzaken.

Bechermdopjes om jouw vloer te beschermen

Zo nu en dan loop je tegen een simpel, maar vooral geweldig product aan, in dit geval de beschermdopjes van Scratchnomore. Door een opdrachtgever werd ik benaderd om een nieuwe beschermlaag op een vloer aan te brengen. Dit was vooral omdat er zoveel krassen in de nieuwe vloer zaten. Het leek daarom verstandig om te kijken naar de oorzaak van het probleem. De oorzaak was gemakkelijk achterhaald. Harde kunststof beschermdopjes en wieltjes onder het meubilair waren de boosdoener. Deze veroorzaken nou eenmaal diepe krassen in de vloer.

Beschermdopjes producten

Mooi het probleem is bekend, maar nog belangrijker is natuurlijk de oplossing. Welke producten zijn hiervoor precies op de markt? Viltjes in alle soorten en maten. Je kunt ze kopen met plakkers, spijkers of schroeven om deze onder je meubilair te bevestigen. Een nadeel van deze producten is dat vilt snel plat en hard wordt als het zand of vocht tegenkomt. Dit veroorzaakt dan ook de krassen op de vloer. Welke beschermdopjes zijn er nog meer op de markt? En welke beschermdopjes veroorzaken nu geen krassen op je vloer?

De beschermdopjes van Scratchnomore

Na enkele gesprekken met de vloerproducent, kwam er eindelijk een geweldig alternatief voor al deze problemen, namelijk beschermdopjes van Scratchnomore. Onder een grote diversiteit van behuizingen die eenmalig onder bijna alle soorten meubilair te plaatsen zijn, zit een eenvoudig te verwisselen vervangdeel met daarin een stukje hoogwaardige schoonloopmat. Met deze beschermdopjes zijn krassen op je vloer verleden tijd. Daarnaast zorgen de beschermdopjes ook voor minder geluid bij het schuiven van meubilair, een levensduur die achtmaal langer is dan die van vilt en als vervanging nodig is met een simpele klik te verwisselen.

Wil je meer informatie over de beschermdopjes van Scratchnomore? Bekijk dan deze pagina voor alle informatie rondom de beschermdopjes van Scratchnomore. Of neem contact op via het telefoonnummer 073 – 888 60 89.