De populariteit van pop culture merchandise

pop culture merchandise

Pop culture merchandise is een fenomeen dat al net zo oud is pop culture zelf. Op het moment dat via televisie, film en muziek de eerste grote sterren en hypes begonnen te ontstaan, sprongen hier mensen op in. Er werden puzzels gemaakt van bekende films, kussens met de afdruk van populaire sterren en bordspellen die op Disney-films waren gebaseerd.

Toch heeft het fenomeen heden ten dage een nog grotere vlucht genomen. Je kunt praktisch van elke serie, popster of videogame wel boeken, kleding of andere producten krijgen. Je vindt al deze leuke spullen bij elkaar op Famouswannahaves.be.

Wat is pop culture nu eigenlijk?

Pop culture merchandise is een term die, hoe kan het ook anders, uit Amerika is komen overwaaien. Het is een verbastering van popular culture, oftewel de populairste dingen uit de cultuur en entertainment. We hebben het hier met andere woorden over populaire televisieseries, veelbezochte films en die muzieksterren waar iedereen de liedjes van downloadt. Ook in Belgiƫ en Nederland is dit fenomeen alom vertegenwoordigd. Heden ten dage is pop culture zodanig gemeengoed geworden dat we er eigenlijk niet eens meer over nadenken dat het bestaat.

Hedendaagse pop culture fenomenen

Pop culture is nogal eens onderhevig aan veranderingen. Zaken die de ene dag mateloos populair zijn, kunnen de volgende dag nog maar matig op bijval rekenen. Je moet het dan ook goed bijhouden om helemaal op de hoogte te blijven van precies die dingen die nog ‘hip and happening’ zijn.

Momenteel is bijvoorbeeld Game Of Thrones immens populair. De televisieserie wordt veel bekeken, de boeken vliegen de winkels uit en ook de merchandise is populair. Vandaar ook dat er veel verschillende producten van te krijgen zijn momenteel.

Een fenomeen dat al decennia lang populair is, is natuurlijk Star Wars. Het door George Lucas bedachte universum heeft nog steeds zo’n aantrekkingskracht dat hier constant nieuwe producten van worden gemaakt. Maar ook oude hypes als Pac-Man, de Freggels en MacGyver zijn nog volop in de mode.

Alles van je grootste helden bij elkaar

Er zijn zoveel leuke spullen van pop culture helden en hypes te krijgen dat je bijna het overzicht zou verliezen. Gelukkig is er dan een site als Famouswannahaves.be. Hier vind je namelijk alle grote hypes bij elkaar.

Je kunt hier een hele garderobe vol kopen met bijvoorbeeld kleding van Game of Thrones, The Walking Dead, The Simpsons of Transformers. Je kunt dan denken aan t-shirts en truien met opdruk van de populairste fenomenen van het moment, maar ook kleding waarmee je er helemaal mee uit komt te zien als je favoriete personage.

Maar dat is niet de enige populaire merchandise die je bij Famouswannahaves.be tegenkomt. Deze webshop verkoopt namelijk ook riemen, tassen, knuffels, speelgoed en echte wannahaves waar de beeltenis van populaire sterren en personages op te vinden is. We raden je dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op deze site als je op zoek bent naar leuke merchandise waarmee je kunt laten zien wie jouw favorieten helden zijn!