Een combisteamer voor een efficiënte garing

combisteamer in de keuken

Bent u eigenaar van een restaurant en streeft u naar het leveren van continue kwaliteit? U, uw chefkok en zijn keukenbrigade staan achter uw menu en of het nou een rustige of drukke avond wordt, elk gerecht dat de keuken verlaat moet voldoen aan uw kwaliteitseisen. Het menu is uw visitekaartje en u investeert in uitstekende keukenapparatuur om dit alles te bereiken. Een goede oven is voor uw keuken cruciaal. Bent u kleinbehuisd of streeft u naar een zo groot mogelijke efficiëntie? Denkt u dan eens aan een combisteamer.

Combineer convectie en stomen

Dat niet alle gerechten uitsluitend kunnen worden bereid op gas of kookplaat, dat is bekend. Veel gerechten bereiken pas hun onderscheidende kwaliteit als u ze langzaam en gelijkmatig laat garen in een oven, waar u de temperatuur het liefst traploos kunt instellen op de gewenste temperatuur. Zo creëert u in de oven het perfecte binnenklimaat voor elk gerecht of ingrediënt. Daarnaast biedt een goede oven u de ruimte om bijgerechten als groentes of aardappelen in grote hoeveelheden te garen als uw brigade bezig is hun mise en place te maken.

De meeste ovens werken op basis van hete lucht dat door middel van convectie uw gerecht aan alle kanten kan bereiken en zorg draagt voor een gelijkmatige garing. Als u uitsluitend een heteluchtoven gebruikt, loopt u het risico op uitdroging van uw ingrediënten. Hete lucht onttrekt immers vocht aan uw gerechten.

Ingrediënten waarvan het vochtgehalte op peil moet blijven tijdens het koken en waarvan u alle voedingswaarde en smaak in het ingrediënt zelf wilt houden, kunt u ook garen door stoom. Een combisteamer zorgt voor voldoende garing en voorkomt uitdroging. Uw ingrediënten blijven vochtig en sappig en behouden zo hun optimale kwaliteit.

Ovens die beide functies combineren, zowel het stomen als het garen met hete lucht, zijn een uitstekende optie voor een keuken waar een optimale indeling van de ruimte van belang is.

Een combinatieoven van Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment is een groothandel en importeur gericht op de professionele horeca. Als u bij ons een combinatieoven bestelt, bent u verzekerd van keukenapparatuur van de allerhoogste kwaliteit en het grootste gebruiksgemak. Naast combinatieovens die koken met stoom en het bakken met hete lucht combineren, levert Maxima Kitchen Equipment nog meer, zoals bake off ovens, magnetrons of pizzaovens. Wat mag u van een combinatieoven van ons verwachten? Allereerst heeft u bij onze ovens de keuze uit diverse maten en verschillende volumes. Ook zult u zien dat onze ovens ontwikkeld zijn met het gebruiksgemak van uw brigade als belangrijke focus. U wilt een combinatieoven die u traploos op temperatuur kunt instellen, gemakkelijk kunt switchen van convectie met hete lucht naar koken met stoom? Dit is exact wat wij u met onze Digital Deluxe-lijn leveren. Onze combi-ovens zijn vervaardigd van RVS en alle onderdelen zijn eenvoudig te reinigen.

Neemt u eens een kijkje in ons assortiment en laat de duidelijke productinformatie u overtuigen. Vergelijk gerust onze prijzen met die van andere aanbieders. Wij leveren topkwaliteit tegen de scherpst mogelijke tarieven. Heeft u advies nodig? Neemt u dan zeker contact met ons op. U bent van harte welkom.