Een vrieskast voor uw horecagelegenheid

Vrieskast

Om de etenswaren in uw horecagelegenheid langer houdbaar en vers te houden heeft u een goede vrieskast nodig. Deze zorgt ervoor dat u minder snel producten hoeft weg te gooien en maakt het mogelijk om overgebleven voedsel in te vriezen zodat u het niet weg hoeft te gooien. U zult minder etenswaren verspillen en op deze manier ook geld besparen.
Daarnaast wordt er ook door klanten steeds vaker gelet op duurzame restaurants met zo min mogelijk voedselverspilling. Is uw oude exemplaar aan vervanging toe of bent u net gestart met uw onderneming en bent u van plan om een vriezer aan te schaffen?

Dan kunt u terecht op de website van Maxima Kitchen Equipment. Maxima Kitchen Equipment heeft een ruim aanbod met diverse vrieskasten in het assortiment. U kunt alvast een kijkje nemen op https://www.maximakitchenequipment.com/nl/.

Het voordeel van een kast als vriezer

Wanneer u op zoek gaat naar een goede vriezer zult u merken dat u de keuze heeft tussen een vrieskast en een vrieskist. Het voordeel van een kast als vriezer is dat u rechtop kunt blijven staan wanneer u het ingevroren product zoekt.

Nog een voordeel is dat een kast bestaat uit verschillende planken waardoor het aanbod met producten goed te overzien is. Ook is een kast vaak voorzien van lades waar al het voedsel goed in opgeborgen kan worden.

Een kast als vriezer gaat de hoogte in waardoor deze minder ruimte in beslag neemt dan een vrieskist. Houd er wel rekening mee of het plafond niet te laag is zodat het wel mogelijk is om de kast te plaatsen.

Waar u het beste op kunt letten tijdens het aanschaffen van een vriezer

Wanneer u een vriezer gaat aanschaffen is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is het van belang dat u weet hoe groot de vriezer moet zijn.
Heeft u een medium vriezer nodig met een inhoud van 400 liter? Of heeft u liever een grote vriezer met een inhoud van 600 liter? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u voldoende ruimte heeft met een klein model van 200 liter.

Bij Maxima Kitchen Equipment is het zelfs mogelijk om een vriezer aan te schaffen met een inhoud van 1200 liter. Deze vriezer is voorzien van zes roosters, heeft verrijdbare wielen en kan zelfs op slot gedraaid worden.

De mogelijkheid tot het op slot draaien van de vriezer is ideaal wanneer u graag het overzicht van de producten in uw vriezer wilt houden. U weet zo zeker dat niemand behalve uzelf aan de producten in uw vriezer kan komen.

Deskundig advies en technische ondersteuning

Heeft u inmiddels genoeg informatie over de vriezers van Maxima Kitchen? En wilt u graag de afbeeldingen van de verschillende vrieskasten en de bijbehorende productspecificaties nog eens rustig bekijken en doorlezen?

Bekijk dan de vriezers op: https://www.maximakitchenequipment.com/nl/. Naast de kasten kunt u op deze website ook de eerder genoemde vrieskisten en vrieswerkbanken vinden.
En wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Maxima Kitchen voor het krijgen van deskundig advies. Bij problemen tijdens de installatie van uw vriezer kunt u altijd terecht bij de technische support van deze website!