Feest of bedrijfsevenement? Huur eens een partyboot!

partyboot huren

Heb je een bedrijfsfeest, een familiefeest of heb je een andere reden om een feest te geven op een bijzondere locatie? Overweeg dan eens om een partyboot te huren. Je vindt ze in heel Nederland, van een jachthaventje in de IJssel tot aan havenstad Rotterdam en van het IJ in Amsterdam tot aan de bijzondere natuur van de Biesbosch. Waar je ook een boot afhuurt, een feest om een drijvende locatie is een avontuur op zichzelf.

Een ervaring die bijblijft

Een boot huren kan voor elke gelegenheid. De drijvende locatie aan het water geeft je gasten bij aankomst al een bijzonder welkom als ze via de steiger of loopplank de boot betreden. Omdat je op een drijvende locatie bent, voel je altijd de stuwing van het water, of je nu op een boot in een rivier, een meer of op zee bent. Dat zorgt ervoor dat je feest of congres een onvergetelijke ervaring wordt. Je gasten zullen zich die ervaring blijven herinneren.

De boot als huwelijksbootje

Veel schepen die worden ingezet om feesten en partijen te houden, kunnen ook worden afgehuurd als trouwlocatie. Dat is natuurlijk ideaal: zo kun je trouwen en aansluitend je huwelijksfeest houden op de boot. Ook voor een familiefeest kan een boot een ideale locatie zijn. De sfeer is altijd ongedwongen. Bij mooi weer kunnen jij en je gasten lekker buiten aan dek zitten en genieten van het water en het uitzicht. Dat laatste geldt natuurlijk ook voor bedrijfsevenementen.

Geschikt voor zakelijke evenementen

Veel partyboten zijn heel geschikt om zakelijke evenementen te organiseren. Denk aan een brainstormsessie, een bedrijfsfeest of aan de presentatie van een product. De drijvende locatie geeft je evenement een bijzondere ambiance die je gasten lang zal bijblijven.

Bovendien is het vaak mogelijk om voor bijvoorbeeld presentaties extra apparatuur te huren, zoals een beamer of monitor. Veel partyboten bieden bovendien de mogelijkheid om te varen. Zo kun je je feest of bedrijfsuitje onderdeel of afsluiter laten zijn van een hele dag. Zo’n bootreis geeft je evenement extra sfeer.

Eten aan boord

Bij een goed feest hoort lekker eten, of het nu om een huwelijksfeest gaat of om een brainstormsessie. Veel partyschepen bieden dan ook de mogelijkheid voor catering aan boord. Dat kan van alles zijn, een lunch of diner binnen het thema van jouw feest of een luxe buffet ter afsluiting van een dag brainstormen met collega’s.

Stap aan boord van de Z8

De Z8 is een partyschip dat je alle mogelijkheden biedt om een feest of bedrijfsuitje te organiseren. Met een lengte van 38 meter en een totale oppervlakte van 200 vierkante meter biedt het schip plaats aan 50 tot ruim 150 gasten.
Daarnaast staat er een creatief team voor je klaar om je wensen te bespreken en uit te voeren, van aankleding tot catering en desgewenst om een stuk te varen. De grote raampartijen bieden een schitterend uitzicht op de fraaie natuur of op de haven.

De boot heeft ligplaatsen in Amsterdam, Rotterdam, Drimmelen en in de Biesbosch. Ten slotte is de Z8 een elektrische boot. Daarmee is het partyschip niet alleen duurzaam, maar ook muisstil tijdens een vaartocht.