Handig dweilsysteem om uw vloer schoon te maken

Met het handige dweilsysteem van Greenspeed hoef je nooit meer een emmer water te vullen en te sjouwen om je vloer goed schoon te maken. Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel van de de dweil met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk, omdat je geen gebruik maakt van schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het duurzaam door de topkwaliteit aan materialen.

Uw vloer schoonmaken met het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem

Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het schoonmaken van je huis, omdat je in plaats daarvan leuke dingen kunt doen. Daarom geven wij je een tip om tijd te besparen, namelijk het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem. Met dit systeem kun je eenvoudig en snel je vloer schoonmaken.

Zo maak je je vloer schoon met een dweilsysteem

Door de steel van het dweilsysteem met 500 millimeter water te vullen, de mop door middel van klittenband aan de plaat te bevestigen en de knop in te drukken (om water op de vloer te sproeien), kun je gemiddeld 60m² vloeren dweilen. De microvezelmop is van hoge topkwaliteit en daardoor heb je zelfs geen schoonmaakmiddelen nodig om een glanzend, schoon en streeploop resultaat te krijgen. Zo kun je je vloer goed schoonmaken. Wanneer de mop vuil is, kun je deze eenvoudig vervangen voor een schone mop. De mop wordt niet schoon door deze alleen uit te spoelen. Deze kun je het beste mee wassen met een bonte was (op maximaal 60°C en zonder wasverzachter). Binnen 15 minuten dweil je een gemiddelde huiskamer en keuken. Je vloer schoonmaken met een dweilsysteem van Greenspeed was nog nooit zo gemakkelijk.

Demovideo vloer schoonmaken

In de demovideo wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk het systeem gebruikt om een vloer schoon te maken. Ook is te zien hoe snel je ermee een vloer kunt schoonmaken. In het filmpje worden alle te verkrijgen moppen behorend bij allerlei verschillende soorten vloeren gepresenteerd.

Wil je meer informatie over dit dweilsysteem? Dan kun je contact opnemen via het telefoonnummer 073 – 888 60 89.