Hoorwinkels Van Boxtel

oorverzorging

De hoorwinkels van Van Boxtel zijn al jaren de speciaalzaken voor allerlei producten omtrent uw gehoor en oorverzorging. Zo kunt u bij de hoorwinkels terecht voor onderhoud, bescherming en accessoires van uw gehoortoestellen.

Mogelijkheden voor onderhoud van uw gehoorapparaten

Het onderhouden van gehoorapparaten heeft voornamelijk te maken met het reinigen en drogen van gehoorapparaten. U kunt een gehoorapparaat op diverse manier reinigen, u kunt bijvoorbeeld gebruik maken van reinigingsdoekjes, volledige sets, spray’s of vacuümreinigers.

Accessoires voor hoortoestellen

Accessoires voor hoortoestellen is een breed begrip, want u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beschermhoesjes, onderhoudsproducten maar tevens batterijen en dergelijke. Tevens biedt Van Boxtel diverse gehoorversterkers aan zodat u bijvoorbeeld de televisie en dergelijke nog beter verstaat. U kunt bijvoorbeeld denken aan een inductielus of bijvoorbeeld een ringleiding.

Producten voor het beschermen van uw gehoorapparaten

Gehoorapparaten kunnen beschermt worden door gebruik te maken van speciale hoortoestel hoesjes. Deze hoesjes worden uitgevoerd in diverse vormen, zo heb je de micro hoesjes, die speciaal ontwikkeld zijn voor kleine gehoorapparaten. Zo heb je de minicurved hoesjes die ook geschikt zijn voor kleine gehoortoestellen met een bocht. Tevens heb je de standaard gehoortoestelhoesjes voor het standaard formaat.

Batterijen voor gehoortoestellen

De batterijen voor een gehoortoestel zijn klein, echter kan het zijn dat er verschillende formaten van knoopcellen gebruikt worden. Net zoals bij een afstandsbediening waar twee vormen van batterijen in kunnen is het bij hoortoestellen ook zo dat er verschillende formaten in gehoorapparaten passen. Bij de hoorwinkels van Van Boxtel worden diverse soorten knoopcel-formaten aangeboden. Eenvoudig en gemakkelijk online bestellen.

Innovatie en nieuwe hulpmiddelen

U heeft tevens de mogelijkheid om diverse soorten hulpmiddelen af te nemen bij Van Boxtel. Er zijn diverse soorten gehoorversterkers, waaronder diverse luistersystemen in de vorm van een inductielus of in de vorm van een ringleiding. U kunt tevens terecht bij Van Boxtel voor speciale hoofdtelefoons. Bekijkt u gerust eens alle hulpmiddelen in de webshops.