Hotelbed kopen

hotelbed

Het aanschaffen van een hotelbed

Goed slapen is één van de belangrijkste factoren voor een positieve herinnering aan een hotel. Het aanschaffen van een hotelbed is daarom een grote investering waar u van tevoren goed over na moet denken. Hoe meer gasten een positieve herinnering aan uw hotel hebben, hoe meer boekingen u krijgt in de toekomst.

Daarnaast is ook de ‘look and feel’ van een hotelkamer erg belangrijk. U heeft natuurlijk het interieur met veel zorg uitgezocht en wil graag een bed aanschaffen dat hier goed op aansluit. Daarom willen wij het graag hebben over de website Linnenatwork.

Op de website van Linnenatwork vindt u een breed scala aan artikelen voor uw hotel. U heeft de keuze uit meerdere soorten hotelbedden. Deze bedden hebben verschillende sterrenstatussen in comfort waardoor u zelf kunt bepalen welke mate van comfort u belangrijk vindt.

Maar dat is nog niet alles. Het bed kan ook naar uw eigen smaak gestoffeerd worden. Daardoor heeft u de mogelijkheid om het bed goed bij het interieur van de hotelkamer te laten passen. En mocht u naast hotelbedden nog verschillende soorten linnen nodig hebben (denk aan tafellinnnen, bedlinnen en badlinnen) dan bent u bij Linnenatwork aan het juiste adres.

Linnenatwork geeft u zelfs de mogelijkheid om alles uit het assortiment eerst te huren. Zo kunt u eerst rustig bepalen hoe uw uitgekozen bedlinnen past in de hotelkamers. U ziet hoe de gasten erop reageren, u kunt rustig bepalen of u tevreden bent over het materiaal en of u de juiste kleur heeft gekozen. Een uniek concept en zeker het proberen waard.

Tips voor het kopen van goede bedden voor in uw hotelkamers

Wij willen u graag een aantal tips geven over het aanschaffen van goede bedden voor in uw hotelkamers. Het beste kunt u van tevoren de tijd nemen om te bedenken wat u belangrijk vindt aan een bed. Welke mate van comfort vindt u belangrijk? Wat voor kleur moet het bed zijn? Wilt u tweepersoons bedden of enkele bedden? Als u antwoord op deze vragen heeft krijgt u waarschijnlijk minder last van keuzestress na het bekijken van de website.

Er zijn namelijk erg veel verschillende opties mogelijk. Naast de keuze van de kleur van de stoffering heeft u de keuze uit diverse poten. Het hoofdbord kan in dezelfde kleur als de rest van de stoffering maar kan ook afwijkend zijn. De boxsprings en het hoofdbord kunnen naast de standaardmaten ook op maat gemaakt worden. Zelfs een bijpassend nachtkastje bestaat tot de mogelijkheden.

En wilt u antislip materiaal tussen het bed en de box of antislip materiaal tussen twee helften van het bed? Het is altijd verstandig om samen met iemand anders de website te bekijken. Iemand die u goed kent en vertrouwd. Een tweede persoon kan soms goede suggesties geven waar u zelf niet aan had gedacht. Zorg er wel voor dat de tweede persoon u niet alleen maar aan het twijfelen brengt en u ook helpt met het doorhakken van knopen.

En mocht u er na deze tips toch niet uitkomen? Linnenatwork geeft gratis advies op maat. U kunt altijd contact opnemen.
T.  +31 (0)35 621 60 42