Een houder voor tablet past in elk modern bedrijf

Een houder voor tablet past in elk modern bedrijf

In de zakelijke markt wordt het gebruik van tablets steeds belangrijker. Klantgegevens, ervaringen, verkoopprocessen, bezoekersaantallen en presentaties kunnen eenvoudig worden opgeslagen en gepresenteerd via tablets in openbare ruimtes. Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee wat betreft beschadiging of diefstal. Met een houder voor tablet ondervangt u dit en heeft u een handige tool om uw tablet flexibel te gebruiken. Bij tabletsolution.nl vindt u een grote collectie tablethouders voor iPads of tablets van merken als Samsung, Sony of Microsoft Surface. Daarnaast zijn er ook universele houders.

Een tablethouder aan de wand of op de vloer

Bij tabletsolution.nl vindt u tablethouders in meerdere kleuren van acryl, staal, aluminium of RVS, allemaal van hoge kwaliteit. Merken zijn bijvoorbeeld Tabboy, Gripzo, Maclocks of Vogel’s. Daarnaast is er het scherp geprijste maar uitstekende eigen merk Tabletsolution. U vindt zeker een tablethouder bij die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wandhouders of vloerstandaards voor informatie in musea, banken, bibliotheken of winkels vangen de aandacht van klanten of bezoekers en zorgen voor betere interactie, self-service, klantregistratie of feedback. U kunt productinformatie of een promotiefilm tonen en de mogelijkheid bieden om direct bestellingen te doen. Een tablethouder is bovendien een mooie blikvanger. Daarbij helpt deze tegen vuil, beschadiging en diefstal van de tablets. Bij veel modellen wordt de home-button verborgen of is er een slot aanwezig. Nieuw is de display vloerstandaard met een brede voorkant die de aandacht trekt door middel van een reclameboodschap of bedrijfslogo.

Flexibele tablet tafelstandaards

Bij de tablet tafelstandaards heeft u keuze uit vaste montage of houders met losse voet, handig om mee te nemen naar meerdere locaties. Deze tafelstandaards zijn vaak flexibel, bijvoorbeeld met draaimogelijkheid van portrait naar landscape, een kantelfunctie voor een optimale kijkhoek of een rotatie van 360 graden. Dit laatste is handig wanneer mensen tegenover elkaar zitten bij vergaderingen of bij het gebruik van een POS kassasysteem. Tabletsolutions.nl heeft veel POS kassasystemen in de collectie van eenvoudig tot luxe met geavanceerde anti-diefstal bescherming. Tafelstandaards worden ook veel gebruikt in ziekenhuizen, bij tandartsen, (sport)scholen of tankstations. Uw iPhone of smartphone is veilig in een speciale tafelstandaard van tabletsolutions.nl met vergrendeling, flexibiliteit en/of ingebouwd oplaadsysteem.

Een goede keuze maken

Het is soms lastig om de juiste tablethouder voor uw doeleinden te vinden. Tabletsolution.nl heeft een een handige keuzehulp op de website waarmee u in een aantal stappen eenvoudiger kunt kiezen. Het merk en type tablet, de plaats en manier waarop deze gebruikt gaat worden, de soort standaard, maar ook de manier van vergrendeling, mogelijkheid tot draaien of kantelen en gebruik van stroomkabels zijn daarbij belangrijke overwegingen. De ervaren medewerkers van tabletsolution.nl zijn daarnaast graag bereid tot advies. Zij hebben elk artikel grondig bestudeerd op gebruiksgemak, functionaliteit en toepassingsmogelijkheden en hebben dus veel expertise. Neem ook eens een kijkje in de showroom in Zeewolde, een bezoek voor zakelijke afnemers is daar op afspraak mogelijk.