IJsblokjesmachine

Ijsblokjesmachine

Stelt u zich eens voor. Het is een mooie, warme zomerdag in juni. Het is warm op kantoor en de ventilators doen hard hun best, maar alle medewerkers kijken al sinds het begin van de ochtend uit naar de pauze. Dan kunnen ze naar de kantine voor een groot, koud heerlijk glas water of sap, ijskoud, met wel vijf grote ijsblokken. Ze zien het voor zich.

Maar dan blijkt dat als ze in de kantine komen niemand er aan heeft gedacht om ijsblokjes te maken, door water in te vriezen. Niemand had immers verwacht dat het in juni al zo warm zou zijn. De teleurstelling is groot.

Wilt u dit voortaan voorkomen? Schaf dan een ijsblokjesmachine aan van Maxima Kitchen Equipment

Voordelen

Het grootste voordeel van deze machine is natuurlijk dat u altijd voorzien bent van ijskoude ijsblokjes voor in uw drinken op alle warme dagen. Daarmee zult u uw werknemers mee kunnen stimuleren om toch gewoon te werken op werkdagen tijdens een hittegolf. Verkoeling is dan immers constant aanwezig.

Met deze machine kunt u ijsblokken produceren van verschillende groottes, dus u kunt ook een voetenbad vullen met wat grotere blokken ijs.
De machine is zeer makkelijk te installeren en te gebruiken, wat handig is als het al zo warm is. Dan moet de verkoeling makkelijk te verkrijgen zijn en geen handelingen vereisen die nog meer hitte toebrengen aan het lichaam.

Het apparaat heeft ook een opslagcapaciteit van twee kilogram, wat betekent dat u werkelijk nooit meer om ijsblokjes verlegen zult zitten.
Ook is het apparaat makkelijk te reinigen, wat fijn is, zodat u daarna snel weer kunt genieten van uw koude gin-tonic met verse ijsblokjes uit de ijsblokkenmachine.

Verschillende modellen

U bent al bekend met het feit dat de machine het mogelijk maakt om ijsblokjes van verschillende groottes te produceren. Maar er zijn nog meer mogelijkheden.
Er zijn namelijk verschillende modellen, met verschillende capaciteiten, de ene nog groter dan de andere.

De eerste heeft de capaciteit om in 24 uur ongeveer vijftien kilogram ijsblokjes te produceren. Nou, daar koelt uw hoofd en dat van uw huisgenoten wel van af hoor.
Het tweede model, dat wel in een andere prijsklasse ligt is meer geschikt om uw werknemers van de gewenste koelte te voorzien. Dat is namelijk de M-iCE 25 en die produceert maar liefst 25 kilogram ijsblokken per 24 uur. Dan kan de personeelsbarbecue ook gewoon doorgaan met genoeg ijsblokjes voor alle cocktails.

Mocht u nou een multinational bedrijf hebben met enorm veel werknemers dan kunt u uw warme dag helemaal laten afkoelen met het derde model. Dat is namelijk de M=ICE 50.
Deze produceert in 24 uur, dus in één dag meer dan vijftig kilogram ijsblokjes van verschillende groottes. Mocht u dus een grote beurs organiseren, dan kunt u al uw gasten in die warme hal voorzien, van een lekker koud drankje. Dan blijven ze misschien zelfs nog wat langer hangen om uw producten te kopen.

Geen kantoor kan zonder een ijsblokjesmachine. Uw werknemers, klanten, gasten, bezoekers zullen u dankbaar zijn. Leve de kou!