Kies voor indrukwekkende promotieartikelen

Je ziet dat extreem veel bedrijven gebruik maken van allerlei soorten promotieartikelen. Maar welk promotieartikel maakt nou een goede indruk op potentiele klanten? Waar kan ik het best mijn promotieartikelen inzetten om zoveel mogelijk rendement uit mijn aankoop te halen en hoe wordt dit toegepast door andere ondernemingen?

Zorg met jouw promotieartikel voor dat wow-effect!

Een wow-effect heb je al snel gecreëerd, vooral omdat iedere Nederland dol is op gratis artikelen.
Echter zie je vaak dat technologische snufjes en nieuwe innovatieve promotieartikelen indruk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste powerbanks gegraveerd met logo of de innovatieve VR-brillen (kartonnen houders voor de mobiel). Deze artikelen zijn niet duur, maar maken wel veel indruk op je bezoekers.

Gebruik promotiemateriaal die je dagelijks kunt gebruiken

Je wilt zelf toch ook graag dat je logo zo vaak mogelijk getoond wordt? Kies daarom voor promotieartikelen die men dagelijks kan gebruiken. Laat pennen graveren, laat pennen bedrukken of kies bijvoorbeeld voor paraplu’s met een bedrijfslogo. Nederland is nou eenmaal een nat land. Het regent er vaak, waardoor veel mensen gebruik dienen te maken van een paraplu.

Zorg voor een connectie met je dienst/product

Wat veel mensen ook vergeten is dat er geen connectie met het bedrijf is. Enkel het logo geeft een terugkoppeling richting het bedrijf. Echter is het verstandig om te kiezen voor een voorwerp wat je helpt herinneren aan de dienst die je aflevert. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een bouwonderneming die kiest voor leuke relatiegeschenken, namelijk stressballen. Wist je bijvoorbeeld dat je dan stressballen kunt bestellen in de vorm van een huisje of een bouwhelm? Met deze methode maak je extra indruk op gasten, bezoekers en potentiele klanten.

Voorkom dat promotiemateriaal achter in een bureaula verdwijnt, kies voor leuke innovatieve producten die men dagelijks gebruikt en kan terugkoppelen richting jouw diensten en producten. Voor meer informatie omtrent promotiemateriaal kun je de links in dit artikel bekijken.