Ontdek de super efficiënte glazenspoelers van Maxima

Glazenspoelmachine

Vindt u het ook zo vervelend en tijdsverspilling om manueel glazen te moeten wassen? Hebt u het soms zodanig druk dat u dikwijls in glazennood komt tijdens het service? Kies dan voor één van de glazenspoelers van Maxima en ontdek hoe makkelijk en snel uw glazen kunnen gewassen worden.
Bij Maxima Kitchen Equipment bieden ze u een ruim aanbod aan diverse glazenspoelers. De kracht en efficiënte van elke glazenspoeler loopt hoog op en biedt u exact wat u nodig hebt om perfect gereinigde en glanzende glazen te verkrijgen.

Snelle werking

De professionele toestellen werken snel en zorgvuldig. Uw glazen zullen dus in een mum van tijd perfect gereinigd zijn zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Ideaal dus om te gebruiken in grote of kleine horecazaken waar het op bepaalde tijdstippen gedurende de dag super druk is en er geen tijd is om manueel glazen te gaan wassen.

Diverse modellen

Het assortiment bestaat uit diverse modellen, afgestemd op uw behoeftes en die van uw zaak. U kunt dus opteren voor een kleiner of groter model. Er zijn types met of zonder afvoerpomp dus ook op dit vlak hebt u zelf de keuze.
Alle prijzen zijn super aantrekkelijk en betaalbaar voor iedereen. Dus zowel de grote zaak als de kleinere zelfstandige kan met gemak opteren voor een glazenspoeler van Maxima. Uiteraard krijgt u de nodige service en garantie bij aankoop van elk toestel.
De glazenspoelers die ze verdelen zijn uitermate geschikt voor horeca aangelegenheden. Ze werken zeer hygiënisch en zorgen voor uitermate propere glazen. De glans wordt behouden, dag na dag, hoe dikwijls deze ook gewassen worden. De professionele machines zijn dan ook perfect geschikt voor uiteenlopende opdrachten en werden op maat gemaakt om diverse reinigingstaken uit te voeren.
Ook het onderstel voor de glazenspoelers zijn verkrijgbaar op aanvraag.
Alle toestellen zijn energiezuinig zodat u geen liters water verliest maar op een economische manier uw glazen grondig kunt laten reinigen.

Snel terugverdiend

Ooit al eens uitgerekend hoeveel u moet betalen om iemand aan te nemen die continu uw glazen wast? Dit kost een flinke duit! Met de glazenwassers van Maxima Kitchen Equipment kunt u deze kost veelvuldig uitsparen door eenmalig te investeren in één van de toestellen.
Bovendien is het bewezen dat automatische toestellen zuiniger zijn dan wanneer u manueel de glazen zou wassen. U wint dus twee keer! En dan hebben we het nog niet gehad over het risico om glazen te breken.

Heel wat bars, cafés en restaurants werken met luxe glazen en coupes om schitterende cocktails of lekkere wijn in te serveren. Deze glazen kosten een flinke duit en dus is elk gebroken glas een extra kost. De Maxima glazenspoelers werken veilig en correct zodat er geen glazen gebroken worden.
Hebt u interesse in glazenspoelers? Check dan zeker de website en ontdek wat voor schitterende zaken u aangeboden krijgt. Maxima Kitchen Equip,emt geeft u graag vrijblijvend advies en tips om het ideale toestel te kopen. Twijfelt u wat te kiezen? Dan snelt het team u ter hulp zodat u binnenkort veel minder zelf hoeft te doen in uw zaak en uw handige machine de lastige taken van u kan overnemen.