Perfect pizzadeeg met uw Maxima spiraalkneder!

Maxima Spiraalkneders

Een Maxima spiraalkneder is speciaal ontworpen om uw deeg een mooiere en betere textuur te geven. Met een roterende kom, stationaire maaibalk en een spiraal deeghaak mengt deze bijzondere spiraalmenger uw deeg sneller en krijgt u een veel beter ontwikkeld deeg dan met een standaard mixer. Uw Maxima deegkneder mengt lucht, water en andere bestanddelen uniform en consequent tot een voor u gewenst deeg. Onder andere perfect voor pizzadeeg!

Grote capaciteit

Spiraal mixers hebben één doel: het maken van deeg. Ze zijn zo genoemd vanwege de beweging van de aansluiting, vergelijkbaar met een kurkentrekker draaien, maar dan omgekeerd. Spiraalmixers zijn er in vele verschillende maten, maar meestal zijn ze veel groter dan de standaard mixers.
Aangezien spiraalmixers vrijwel uitsluitend worden gebruikt voor deeg, wordt hun voordeel ook wel eens gemeten aan de hand van hoeveel geld ze hun eigenaar kunnen helpen maken. Bijvoorbeeld: een standaard mixer met een 60-liter capaciteit voor saus vergeleken met de spiraalmixer voor het maken van het deeg van maximaal 551 pond op hetzelfde moment. Bovendien hebben spiraalmixers een grotere capaciteit, maar nemen ze dezelfde ruimte in als de standaard mixers.

Mixer op maat

Voor elke deegsoort is er een mixer op maat. Maar waar moet u precies op letten als u een deegkneder koopt? Houdt u alvast rekening met factoren zoals de capaciteit, flexibiliteit, snelheid en duurzaamheid. Een goede mixer kan helpen om uw verkoop te doen stijgen en heeft dus invloed op uw productie en winst. Immers kunt u met bijvoorbeeld een spiraalmenger veel sneller een deeg kneden voor perfecte pizzadeeg dan met een standaard mixer.
Afhankelijk van welk soort deeg u het meest gebruikt, kunt u nagaan wat de voor- en nadelen van de twee meest voorkomende vormen van mixers zijn. Welke is geschikt voor u of moet u investeren in beide? Bent u een liefhebber van zelfgemaakte pizza’s en pizzadeeg, dan is de aanschaf van een Maxima spiraalmenger zeker een weloverwogen optie.

Sterk en duurzaam

Een zeer sterke motor en duurzame coating voor een langere levensduur zijn slechts enkele van de Unique Selling Points van de Maxima spiraalkneder. Beschikbaar is de Maxima Spiraalmenger 5 Liter, een professionele spiraalmenger die zeer gemakkelijk te reinigen is en maximaal 3 kg deeg kan kneden.
Bent u op zoek naar een mixer die grotere hoeveelheden aankan, dan zijn de Maxima Spiraalmixer 10 Liter/ 8 kg, de Maxima Spiraalmixer 20 Liter/13 kg of de Maxima Spiraalmixer 30 Liter/19 kg wellicht betere opties voor u.
En wie echt voor het grote werk gaat, zal vast veel voldoening vinden in de Maxima Spiraalmixer 50 Liter/32 kg, de Maxima Spiraalmixer 80 Liter/40 kg of de Maxima Spiraalmixer 130 Liter/80 kg, allemaal industriële spiraalkneders met 2 snelheden en timers.
De Maxima Deegkneders zijn professionele spiraalkneders met zeer sterke motoren, die vanwege een duurzame coating langere tijd mooi blijven. Met een veiligheidsschakelaar en vier rubberen voetjes is deze zeer makkelijk te reinigen keukenapparaat een absolute must in uw keuken!