Quickstep laminaat uit Amsterdam

quickstep laminaat amsterdam

Met Quickstep laminaat uit Amsterdam heb je lang plezier van een kwaliteitsvloer

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer die er mooi uitziet, gemakkelijk gelegd en gereinigd kan worden en ook nog voordelig is, dan is het een goed idee om eens te kijken naar laminaat van het kwaliteitsmerk Quick-Step. Door het unieke gepatenteerde Uniclic systeem is het leggen van deze laminaatvloeren heel eenvoudig.

Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout of natuursteen door geavanceerde fototechnieken. Er zijn enorm veel soorten en kleuren in de collectie. Ook kunnen ze allemaal op vloerverwarming worden gelegd, zijn ze bijna allemaal minstens 8 mm dik en voelen ze zacht aan.

De laminaatvloeren zijn voorzien van een speciale Scratch Guard laag, waardoor ze veel minder gevoelig zijn voor beschadigingen. Wanneer je Quickstep laminaat aanschaft bij budgetfloorstore.nl in Amsterdam krijg je naast een prima prijs-kwaliteitsverhouding een gratis ondervloer en wordt de vloer gratis bezorgd. Ook is er een eigen legservice en kun je een gratis sample bestellen om te kijken hoe de vloer in huis staat.

Quickstep laminaat amsterdam

Hoe kies je de juiste laminaatvloer van Quickstep?

Quick-Step heeft een zeer uitgebreide collectie voor elk interieur en voor alle ruimtes van het huis. Om de juiste vloer te kiezen moet je eerst bedenken in welke ruimte je deze wil leggen. Bepaalde series van dit merk, de Impressive, de Impressive Ultra en de Lagune zijn speciaal geschikt voor hal, keuken, badkamer of een bad in de slaapkamer, omdat ze waterbestendig zijn.

De serie Lagune heeft vloeren die eruit zien als scheepsvloeren, zeer toepasselijk en weer eens wat anders. In de woonkamer wordt meer gelopen dan op slaapkamers, dus investeer daar in een zwaardere vloer, die volledig naar je smaak is en mooi bij je interieur past. In de slaapkamers kun je een voordeliger vloer kiezen. Het is ook heel mooi en ruimtelijk om dezelfde vloer in verschillende kamers te laten doorlopen, kies daarvoor dan de juiste vloer die voor al deze ruimtes geschikt is of vloeren die mooi in elkaar overlopen.

De kleur van de vloer bepaalt de sfeer

Tenslotte is de uitstraling en kleur van de vloer belangrijk. Hiermee leg je de basis voor je interieur. Houd je van een klassiek of koloniaal interieur? Kijk dan voor bijpassende vloeren in warme tinten in de series Largo of Perspective (Wide).

Wil je graag een moderne of industriƫle uitstraling? Met de series Arte of Exquisa lijkt het net alsof je een vloer van marmer, beton, leer of leisteen in huis hebt.

Voel je je prettig in een licht en landelijk interieur? Dan zijn de vloeren in de series Classic, Elite of Eligna (Wide) in eiken met of zonder vernislaag waarschijnlijk jouw smaak. Natuurlijk kun je ook spelen met contrasten, een donkere vloer met lichte meubels of omgekeerd kan juist erg mooi staan. Let hierbij dan ook op de kleuren van de muren. Op budgetfloorstore.nl staan heel veel ideeƫn voor combinaties.

Wil je de vloeren in het echt zien en voelen? Neem dan eens een kijkje in de showrooms van Budgetfloorstore in Amsterdam en Almere. Hier krijg je ook deskundig advies. Of je bestelt een gratis sample. Op budgetfloorstore.nl kun je in elk geval voldoende inspiratie opdoen voor een laminaatvloer van Quick-step.