Selfie hoesje: maak vanaf nu altijd perfecte selfies

selfie hoesje met LED

Wazige selfies? Onderbelicht? No more! Vanaf nu is er dé oplossing voor perfecte selfies: selfie hoesjes. Wil je meer weten over deze innovatie binnen de markt van smartphone accessoires? Lees dan snel verder!

Selfie hoesje voor de perfect angle

Wanneer je een selfie maakt, dan wil je er natuurlijk op je voordeligst uitzien. De pose en de hoek waarop je de selfie maakt hebben veel invloed op het uiteindelijk resultaat. Met het selfie hoesje en de extra led verlichting ben jij nooit meer onderbelicht.

Wil je met meer mensen op de foto? Gebruik dan het selfie hoesje in combinatie met de bekende selfie sticks. Zo kun je vanaf langere afstand een foto maken, zodat iedereen op de foto past.

selfie hoesje met licht

Nooit meer onderbelicht met een selfie hoesje

Om een selfie te maken, maak je gebruik van de front camera op jouw smartphone. Dit kan in sommige gevallen zorgen voor onscherpere selfies of foto’s die te donker zijn, omdat er geen goede flits beschikbaar is aan de voorkant.

In een selfie hoesje is daarom extra LED verlichting verwerkt welke je naar wens kunt inschakelen. Is het te donker? Nooit meer onderbelichte foto’s door de selfie hoesjes met LED.

Een selfie hoesje voor iPhones

Heb jij een iPhone? Dan heb je natuurlijk al een goede camera, maar met een selfie hoesjes worden ook jouw selfies perfect. De selfie hoesjes zijn verkrijgbaar voor veel verschillende modellen iPhones, namelijk de iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6 en iPhone 6S. Omdat je er natuurlijk wel een beetje fashionable bij wilt lopen, zijn de hoesjes vaak in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Waar kun je een selfie hoesje kopen?

Selfie hoesjes zijn te koop in verschillende webshops. Prijzen en uitvoeringen kunnen enorm verschillen. De hoesjes die ik wel mooi vind en welke niet al te prijzig zijn, zijn te vinden bij iParts4u. Deze selfie hoesjes zijn namelijk niet alleen handig voor de perfect selfie, maar beschermen je iPhone ook en dat is natuurlijk ook wel erg fijn.