solidfloor parket

Met Solidfloor parket komt uw huis tot leven

Heeft u wel eens een klassiek herenhuis bezocht uit de 18de of 19de eeuw? U heeft vast genoten van de luxueuze en rustgevende uitstraling en daarbij zijn u ongetwijfeld een aantal mooie en stijlvolle woonaccenten opgevallen. Wat vond u van de schitterende parketvloeren die deze panden vrijwel altijd zo klassiek en aantrekkelijk maken. Nu kunt u ook profiteren van dezelfde uitstraling en dezelfde klasse. Met Solidfloor parket haalt u een bijzonder stijlvolle vloer in huis. Een vloer bovendien die vele jaren meegaat en met enig onderhoud zijn prachtige uitstraling zal blijven behouden. Als u een parketvloer vergelijkt met elke andere soort vloer, dan is het met name het levende karakter dat alleen een echt houten vloer u kan geven, wat parket zo aantrekkelijk maakt. Een goede parketvloer is een hele investering, maar met Solidfloor parket krijgt u ouderwetse charme, duurzaamheid en klasse voor een prijs die in het budget van velen zal vallen.

Verschillende patronen en diverse kleuren

In tegenstelling tot klassiek parket is het leggen van Solidfloor een stuk gemakkelijker. De parketdelen zijn voorbewerkt en kunnen dus eenvoudig zwevend worden gelegd, met zo min mogelijke kans op nawerking. Solidfloor is opgebouwd uit diverse lagen hout en voorzien van een slijtarme toplaag die in de fabriek al secuur is voorbehandeld. Met een parketvloer ontkomt u niet aan regelmatig onderhoud, maar Solidfloor is zo geconstrueerd dat u er zo min mogelijk tijd mee kwijt bent. Alle Solidfloor parketvloeren zijn geschikt voor huizen die verwarmd worden door vloerverwarming. Solidfloor levert parket in diverse houttinten, van licht tot donker. De nerfstructuur en de eventueel aanwezige knoesten zijn geprononceerd en dragen bij aan de unieke charme van uw vloer. U heeft de keuze uit een aantal houtsoorten en patronen. Zo kunt u kiezen voor een klassiek visgraatpatroon, of juist gaan voor een moderne look met evenwijdig gelegde parketdelen. Op Solidfloor parketvloeren krijgt u een garantietermijn van 25 jaar. Het maakt niet uit of er in uw ruimtes intensief geleefd wordt; uw parketvloer is solide, kan tegen een stootje en zal door de jaren heen alleen maar aan karakter winnen.

Kwaliteit en een goed advies

Bestel uw Solidfloor parketdelen bij Budgetfloorstore en u weet dat u nooit te veel zult betalen. Budgetfloorstore begrijpt dat het aanschaffen en leggen van een parketvloer een aanzienlijke investering kan zijn. Door slim in te kopen bij kwaliteitsleveranciers kunnen we onze prijzen zo scherp mogelijk houden en u profiteert daarvan mee. U mag er ook op vertrouwen dat alle houtsoorten die worden gebruikt in Solidfloor parketvloeren, afkomstig zijn van ecologisch verantwoorde bosbouw. Als u uw Solidfloor parketvloer bestelt bij Budgetfloorstore, krijgt u van ons gratis een ondervloer. Bovendien leveren wij uw vloer gratis af bij een orderwaarde van 500 euro of meer.