Tabletbescherming koop je bij Tabletsolution

Tabletbescherming

Aan het werk op locatie? Zorg voor een goede tabletbescherming

Als er één apparaat in korte tijd erg populair is geworden, dan is dat wel de tablet. Ze worden meer en meer ingezet door professionals zoals monteurs. Ook in de thuiszorg worden deze mobiele lichtgewicht computers gebruikt. Maar tablets die onder werkomstandigheden worden gebruikt, zijn ook kwetsbaarder: ze worden vervoerd, ze worden in de buitenlucht gebruikt en zo loopt u sneller het risico dat uw tablet beschadigd raakt. Het bedrijf Tabletsolution biedt tabletbescherming voor verschillende situaties.

Bescherming tegen vallen en regen

Als u of uw medewerkers regelmatig een tablet bij zich hebben op locatie, dan bestaat er altijd een kans dat deze beschadigd raakt door vallen of door spatwater. Tabletsolution biedt beschermcases voor tablets waarmee ze zelfs onder de meest extreme omstandigheden beschermd blijven. Zo hebt u de keuze uit tabletcases die spatwaterdicht zijn tot aan compleet waterdichte beschermcases waarin elke tablet of iPad een val in het water overleeft. De mate van bescherming wordt aangegeven met de code IP-X en een getal. Zo staat IP-X4 voor ‘plensdicht’, een regenbui dus. In een beschermcase met de aanduiding IP-X7 werkt een in het water gevallen tablet nog wanneer u hem binnen een half uur weer opvist.

Bescherming tegen vallen

De meeste waterdichte beschermcases zijn ook getest op bescherming tegenvallen. In een beschermcase overleeft een tablet een val van twee meter op een betonnen vloer zonder problemen. Voor professionals die onder zware omstandigheden hun tablet moeten gebruiken, zijn er ook beschermcases verkrijgbaar met een draagband, waaraan u de tablet aan uw schouder of om uw nek kunt hangen.

Speciale beschermcases voorkinderen

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen de grootste brokkenmakers zijn met tablets. Zo ontstaat veel schade doordat kinderen op een tablet gaan staan of zitten, of doordat ze hem van een tafel of bank laten vallen. Als een tablet tijdens het opladen valt en aan het snoer blijft hangen, kan het moederbord beschadigd raken. Om schade door het gebruik van kinderen tegen te gaan, heeft Tabletsolution speciale tabletbeschermcases voor kinderen. Het assortiment omvat vele beschermcases in vrolijke kleuren, die het werken op de tablet voor uw kind nog leuker maken – én houden.

Beschermfolie tegen krassen

Niet alleen voor onderweg of bij buitengebruik, ook bij thuisgebruik kan het noodzakelijk zijn om het scherm van uw tablet te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dat kan met een speciale beschermfolie. Dit zelfklevende folie kunt u over het scherm van uw iPad of Android-apparaat bevestigen. Daarmee is het apparaat beschermd tegen krassen, stof en vuil. U kunt het folie eenvoudig weer verwijderen.

Tabletbescherming tegen de zon

Niets is zo vervelend als zonlicht dat op uw tablet valt als u in de buitenlucht werkt of uw tablet in de tuin gebruikt. Hiervoor heeft Tabletsolution speciale zonnekappen. Deze zijn van stof en u kunt ze eenvoudig om uw tablet klappen. Daarmee beschermt de kap niet alleen tegen de zon, maar ook tegen onbescheiden blikken van voorbijgangers als u in een openbare ruimte zit. Welke tabletbescherming u ook kiest, bij Tabletsolution vindt u altijd een oplossing op maat.