Tassen bedrukken

tas bedrukken

Als u aan een promotieartikel denkt, denkt u waarschijnlijk aan een klein artikel dat makkelijk weggegeven kan worden. Een sleutelhanger of een USB-stick. Hoewel deze artikelen makkelijk mee te nemen zijn en daarom in grote hoeveelheden handig zijn, worden ze niet zo vaak door anderen gezien. Met tassen bedrukken met uw logo bereikt u veel meer publiek.

Bedrukte tas

Een bedrukte tas met uw logo wordt door veel mensen gezien. Het wordt namelijk aan het lichaam gehangen en niet in een broekzak weggestopt. Uw logo hangt daarom vaak in zicht. Hoe groot en duidelijk u uw logo op de tas zet mag u zelf bepalen.

Handig geschenk

Als u op zoek bent naar een geschenk dat een grote kans heeft om daadwerkelijk gebruikt te worden, dan kunt u kiezen voor een tas. Tassen komen in heel veel opties, bijvoorbeeld als rugzak, laptoptas, sporttas of shopper. Maar ook als koeltas of trolley. De mogelijkheden zijn oneindig. U kunt daarom het beste kijken naar uw doelgroep en waar deze een tas het meeste voor zullen gebruiken. Voor mensen in sales zijn laptoptassen ideaal. Voor studenten zijn rugzakken nuttiger.

Zelf uw tas vormgeven

Het mooie aan tassen als geschenk is dat u deze helemaal zelf kunt vormgeven. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals leer of nylon. En verschillende kleuren uitzoeken. U bent vrij om uw tassen zo luxe, trendy of klassiek vorm te geven.

Bedrukken of borduren

De meest gebruikte bewerkingsmethode voor promotieartikelen is bedrukken. Uw geschenk wordt met een zeefdruk voorzien van uw ontwerp, logo of persoonlijke boodschap. Vrijwel alle materialen kunnen bedrukt worden. Een alternatief is borduren. Dit werkt het beste bij textiel en kleding.  Borduren ziet er veel luxer uit. Het ligt er daarom aan wat voor geschenk u aanbiedt en van wat voor materiaal deze is vervaardigd of deze te bedrukken of borduren is. Het verschil tussen borduren en bedrukken zit in de prijzen en levertijden. Vraag enkele offertes aan om hier een goede indruk van te krijgen.