Vergadertafel en 2e hands vergadertafels

Vergadertafel voor uw bedrijf

Bij een vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een passende vergadertafel. U dient regelmatig te overleggen met werknemers of zakenpartners over producten, diensten en/of werkprocessen. Een ruime tafel is hierin van groot belang. Voor een nieuw of tweedehands exemplaar bent u bij BrixXo Kantoormeubelen aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een ruim aanbod van tafels voor kantoren. Welk exemplaar spreekt u het meeste aan en welke voordelen levert een tafel u op?

Waarom een vergadertafel?

De aanschaf van een tafel om te vergaderen levert u als ondernemer altijd voordelen op. Zo bepaalt het niet alleen de uitstraling van uw kantoor, maar draagt een tafel bij aan het vergadercomfort binnen uw bedrijf of organisatie. Het is een echte eyecatcher. Belangrijk is wel dat de tafel aansluit op de klantbeleving en hij moet de ruimte natuurlijk optimaal benutten. U kiest bijvoorbeeld voor een ronde, ovalen of rechthoekige tafel. De keuze is aan u. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met een adviseur van BrixXo Kantoormeubelen.

De voordelen van bestellen bij BrixXo Kantoormeubelen

De aankoop van een nieuwe tafel voor de vergaderruimte levert u als ondernemer altijd voordelen op. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:

– U heeft de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands exemplaren.
– Gebruikte tafels worden technisch gecontroleerd en grondig gereinigd.
– U krijgt minimaal 2 jaar garantie op technische gebreken.
– Er is keuze genoeg voor zowel starters als ondernemers die al jarenlang actief zijn.
– Vanaf € 500,- wordt een nieuwe tafel gratis bij uw kantoor afgeleverd.

Wat staat u nog in de weg om een nieuwe tafel aan te schaffen voor de vergaderruimte binnen uw bedrijf?

Bestel een nieuwe tafel online

Vind uw nieuwe tafel om te vergaderen online bij BrixXo Kantoormeubelen. Heeft u het gewenste product niet gevonden? U kunt altijd persoonlijk contact opnemen met één van de medewerkers. U heeft dan de garantie dat u geen miskoop doet. U kunt BrixXo Kantoormeubelen bereiken per telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier op de website. Richt uw werk- of vergaderkamer efficiënt in met een nieuwe tafel en geniet van alle voordelen die het u oplevert.