Vervelende vlekken ga je zo tegen

Heb je van die vervelende vlekken in je tapijt, op je meubels of op je kleren? Denk aan vlekken van rode wijn, fruit of bloed. Het kan ook zo zijn dat je tapijt is besmeurd met vuil of na je behandeling zelfs is beschadigd of verkleurd. Hartstikke vervelend natuurlijk en het is daarom ook logisch dat je deze vlekken graag wilt verwijderen. Maar hoe doe je dat? Met de James vlekkenverwijderaar ga je deze vlekken eenvoudig tegen. Met dit product reken je gemakkelijk af met al die vlekken die normaal gesproken zo lastig te verwijderen zijn.

Oplossing: James vlekkenverwijderaar

James heeft inmiddels een grote expertise opgebouwd op gebied van het verwijderen van vlekken en het onderhouden van vloeren. Het maakt daarbij eigenlijk niet uit om welk soort materiaal en soort vloer het gaat. De verzameling van informatie en kennis hierover komt vanuit de hele wereld. Vanuit huis ontwikkelt James methodieken voor niet alleen het verwijderen van vlekken, maar ook niet geheel onbelangrijk het onderhouden en reinigen van verschillende materialen als tapijt, laminaat en vinyl. Hierdoor is het mogelijk om oplossingen op maat aan te dragen voor elk probleem. Deze vlekkenverwijderaar helpt je eenvoudig en snel van die vervelende vlekken af te komen.

Hoe gebruik je dit product optimaal?

Maar hoe gebruik je dit product nu voor optimaal resultaat? Hiervoor heeft James een aantal handige vlekkenwijzers samengesteld. In elk van deze vlekkenwijzers vind je voor dranken, etenswaren, cosmetica, hobby, vetten en oliƫn, lichamelijk en diversen precies welke instructie het best past en hoe je deze vlek het best kunt verwijderen. Er zijn vier soorten instructies en in de vlekkenwijzer wordt precies aangegeven hoe je met deze vlekkenverwijderaar een willekeurige vlek aanpakt. Handig om te weten: in elk van de vlekkenwijzers wordt onderscheid gemaakt tussen verse vlekken en hardnekkige vlekken om met de vlekkenverwijderaar de vlek het best te kunnen verwijderen. Is de afbeelding niet helemaal goed leesbaar na erop geklikt te hebben? Dan kun je hier terecht voor de vergroting van de vlekkenwijzer! Overigens vind je hier ook een extra vlekkenwijzer voor andere soorten vlekken.