Vleessnijmachine, vlees snijden is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Maxima Vleesmachine

Geen enkel restaurant of andere professionele horeca aangelegenheid kan zonder een kwalitatieve vleessnijmachine. Voor u is het belangrijk dat u continue kwaliteit levert en daarnaast is het van belang dat u uw gasten niet te lang laat wachten. Investeren in hoogwaardige keukenapparatuur is daarom niet weg te denken voor uw branche.

Natuurlijk is het belangrijk dat u weet waarop u let bij de aanschaf van hoogwaardige keukenapparatuur. Wat zijn de voordelen en waarom is de machine eigenlijk onmisbaar in de horeca branche?

Robuust & Gebruikersvriendelijk

De machine heeft een robuuste aluminium constructie en is zeer gebruikersvriendelijk. Hierdoor wordt uw werk in de keuken veel efficiënter en levert u kwaliteit aan uw gasten.

Naast de robuuste aluminium constructie is het mes van de machine gemaakt van verhard RVS. U schaft een mes aan met de diameter naar uw wens. Ze zijn verkrijgbaar in 220, 250 en 300 mm. De machine is zeer gebruikersvriendelijk.

De snijdikte is gemakkelijk te verstellen tussen de 1-12 millimeter en door de schuine opstelling van de machine kunt u gemakkelijk vlees snijden. Natuurlijk zit er een beveiliging op de motor en doordat het apparaat zo stil is kunt u het ook gemakkelijk gebruiken in een ruimte waar u gasten ontvangt.

Hygiëne

Hygiëne staat in de horeca branche hoog in het vaandel. Daarom is de machine heel gemakkelijk te reinigen. Daarnaast staat de machine op 4 rubberen poten, waardoor u niet alleen het apparaat zelf, maar ook de onder het apparaat goed schoon kan houden. Dit is belangrijk als u bijvoorbeeld veel vleesresten heeft. Verder oogt het voor de klant ook prettig als zichtbaar is dat uw apparaat er hygiënisch bij staat.

Tijdbesparend

Stelt u eens zich voor dat u al uw vleesgerechten met de hand moet snijden, dat is ondenkbaar in deze tijd. Met de aanschaf van de machine bespaart u dus niet alleen kosten, maar ook heel veel tijd. Of u nou een kleine onderneming bent of een heel team in uw keuken heeft staan, een vleessnijmachine is nooit misplaatst.

Reviews

De afnemers van de machine zijn tot nu toe meer dan tevreden geweest over de machine en vinden het heel prettig om ermee te werken. Zo schreef iemand als review:
“Ik had eerst een 220 MM besteld maar uiteindelijk toch gekozen voor een 250 MM, tot op heden geen spijt ervan!”

Maxima Kitchen Equipment heeft al langer dan 40 jaar ervaring op het gebied van levering en onderhoud van professionele keukenapparatuur. De producten houden zij op voorraad waardoor de levertijd tussen 1-3 werkdagen is.

Maxima Kitchen Equipment beschikt over een technisch team dat snel kan handelen in geval van calamiteiten en u krijgt bij aanschaf van de machine een standaard garantie van 1 jaar.

Wilt u een kijkje nemen naar de rest van het assortiment van Maxima Kitchen Equipment? Neem dan eens een kijkje op de website: www.maximakitchenequipment.com waar wij ons product assortiment uitgebreid hebben weergegeven, of bezoek onze showroom in Mijdrecht waar een gespecialiseerd verkoopteam voor u klaarstaat.