Weg met spinnen, dat wil iedereen wel!

Maar hoe zorg je er nou voor dat je spinnen en andere insecten tegengaat? Wij snappen heel goed dat je gek wordt van al die smerige spinnen- en insectenuitwerpselen op je kozijnen bijvoorbeeld. Met Insectguard AntiSpin kun je dit probleem aanpakken. Dit middel zorgt er niet alleen voor dat de spinnen- en insectenuitwerpselen los worden geweken, maar zorgt er ook voor dat de spinnen en insecten zelf worden geweerd (niet geheel onbelangrijk). Toch wel handig als je een spinnen- of andere insectenfobie hebt. Dit product biedt daarnaast ook bescherming tegen de ondergrond en werkt uiteindelijk tot wel zes maanden lang.

De drievoudige werking van AntiSpin

Dit product heeft eigenlijk drie functies of te wel drie voordelen. Met dit product zorg je ervoor dat de vervuiling van spinnen en insecten worden losgeweekt en afgebroken. Daarnaast wordt de ondergrond goed beschermd. Misschien nog wel het belangrijkst is dat spinnen en insecten (zoals muggen, wespen en vliegen) worden geweerd door een vuilafstotende beschermlaag die wordt achtergelaten wanneer je dit product gebruikt. Het voordeel is dat insecten en spinnen zich niet meer willen nestelen op de plekken waar jij dit product hebt gebruikt.

Wanneer kun je dit product het best gebruiken?

Voor optimaal resultaat, wordt aangeraden om dit product voornamelijk in het voorjaar te gebruiken. De maanden april, mei en juni zijn hiervoor uitermate geschikt. Ook zijn augustus en september geschikte maanden om dit middel te gebruiken.

Het gebruik van de Insectguard AntiSpin

Ben je benieuwd hoe je dit product het best kunt gebruiken? Begin dan de Insectguard AntiSpin te verdunnen met leidingwater. Dit pas je toe met een drukspuit (grove druppel) of een sprayflacon. Vervolgens kun je gemakkelijk de overtollige vloeistof (druppels) verwijderen met bijvoorbeeld een microvezeldoek om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen. Wat betreft de dosering is 1 liter Insectguard AntiSpin met 3 liter water (de verhouding staat 1 tot 3) voldoende voor de behandeling van een gemiddeld woonhuis. Heb je toch last van extreme vervuiling? Dan kun je het best kiezen voor de dosering 1 liter Insectguard AntiSpin met 2 liter water.