Zo maak je je caravan of camper weer spik en span

Elke caravan- of campereigenaar herkent het probleem vast wel. De heenweg op weg naar je vakantiebestemming verliep onwijs soepel, de drie weken vakantie op een camping waren heerlijk en vervolgens kom je terug na een vermoeide terugreis. Dan moet alles uitgepakt worden, de caravan/camper moet weer teruggebracht worden naar de standplaats en dan is de vakantie weer zo goed als voorbij. Meestal ontdek je al gauw dat de camper/caravan onder het vuil zit. Hartstikke vervelend natuurlijk. Met name die vervelende zwarte (lek)strepen zijn erg lastig om goed te verwijderen. Het ideale product hiervoor is Wiro. Hieronder leggen wij uit wat Wiro is en hoe je Wiro het beste kunt gebruiken.

Wat is Wiro?

Wiro is de ideale oplossing om dit probleem aan te pakken. Zo hoef je na een heerlijke vakantie niet getreurd te zijn, want met dit product pak je het probleem direct aan. Met de Wiro Universele Reiniger en het bijgeleverde sponsje verdwijnen deze strepen zoals men zegt als sneeuw voor de zon. De vervuiling is weg, maar dat is niet het enigeā€¦ Wanneer je de Wiro Universele Reiniger gebruikt, blijft er een vuilafstotende laag achter die de mogelijke vervuiling op je caravan of camper flink aanpakt.

Hoe kun je dit product het best gebruiken?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit product wilt gaan gebruiken om de vervuiling op je caravan of camper te verwijderen. Maar hoe kun je dit product nu het beste gebruiken? Dit leggen we stap voor stap voor je uit. Om allereerst te beginnen, is het belangrijk dat je een spons hebt die goed vochtig is. Wrijf vervolgens met de spons over de Wiro Reinigingssteen totdat er schuim begint te ontstaan. Wanneer je dit hebt gedaan, wrijf je licht met de spons en het schuim over de vervuiling op je caravan of camper. Spoel daarna logischerwijs het schuim en de vervuiling weg. Zo heb je optimaal schoon resultaat! Indien je camper of caravan extreem vervuild is, dien je het stappenplan meerdere malen te herhalen. Deze Wiro reiniger kun je gebruiken op RVS, aluminium, kunststof- en aluminium kozijnen, chroom, koper, tin, goud, zilver, brons, kristal, keramiek, glasplaten, kookplaten en nog veel meer! Zo weet je in ieder geval zeker dat de Wiro reiniger niet na de vakantie ongebruikt in de kast blijft staan.